Met trots serveren wij alleen Specialty Grade koffie van de hoogste kwaliteit.
Dit betekent dat de 100% arabica koffiebonen die Jones Brothers Coffee gebruikt, verbouwen worden in specifieke, hooggeleden regionen, vlakbij de evenaar. De bonen worden met de grootste zorg met de hand geoogst, gedroogd in de zon en in kleine hoeveelheden tot perfectie gebrand door onze ervaren koffiebranders. De subtiele en natuurlijke smaken, evanals het zoete dat je proeft in elke kop koffie, zijn het eindpunt van de lange reis die de koffieboon gemaakt heeft.
– Espresso –
De naam is afkomstig van het process waarin het koffie extract uit de boon wordt getrokken. In het engels: the process of “expressing” the coffee extract from the bean. Een hemelse shot koffie Yassine Mili 2017-05-11T05:45:23+00:00
De naam is afkomstig van het process waarin het koffie extract uit de boon wordt getrokken. In het engels: the process of “expressing” the coffee extract from the bean. Een hemelse shot koffie Yassine Mili 2017-05-11T05:45:23+00:00
– Latte –
Italiaans voor ‘Melk’. Een shot espresso en heel veel melk en een klein laagje schuim. Een klassieker Yassine Mili 2017-05-11T05:50:02+00:00
Italiaans voor ‘Melk’. Een shot espresso en heel veel melk en een klein laagje schuim. Een klassieker Yassine Mili 2017-05-11T05:50:02+00:00
– Double Espresso –
Ook wel een ‘Doppio’ genoemd. Dit is een grote espresso Yassine Mili 2017-05-11T05:31:03+00:00
Ook wel een ‘Doppio’ genoemd. Dit is een grote espresso Yassine Mili 2017-05-11T05:31:03+00:00
– Latte macchiato –
Dit is een latte met meer schuim. Daarnaast is er ook een verschil in de (voor)bereiding. De hete, gestoomde melk wordt eerst klaar gemaakt en in een glas geschonken. Hierna wordt de espresso shot gezet en er voorzichtig overheen gegoten. Op deze manier creëer je een gelaagd effect Yassine Mili 2017-05-11T05:31:27+00:00
Dit is een latte met meer schuim. Daarnaast is er ook een verschil in de (voor)bereiding. De hete, gestoomde melk wordt eerst klaar gemaakt en in een glas geschonken. Hierna wordt de espresso shot gezet en er voorzichtig overheen gegoten. Op deze manier creëer je een gelaagd effect Yassine Mili 2017-05-11T05:31:27+00:00
Gallery
– Latte macchiato –
– Latte macchiato –
Dit is een latte met meer schuim. Daarnaast is er ook een verschil in de (voor)bereiding. De hete, gestoomde melk wordt eerst klaar gemaakt en in een glas geschonken. Hierna wordt de espresso shot gezet en er voorzichtig overheen gegoten. Op deze manier creëer je een gelaagd effect
– Long black –
Ook bekend als een ‘Americano’. Een shot espresso, aangevuld met gekookt water Yassine Mili 2017-05-11T05:32:21+00:00
Ook bekend als een ‘Americano’. Een shot espresso, aangevuld met gekookt water Yassine Mili 2017-05-11T05:32:21+00:00
– Cappucino –
‘S werelds populairste koffie. Traditioneel bestaand uit 1/3 Espresso, 1/3 melk, 1/3 schuim. Het schuim bestaat bij voorkeur uit hele kleine belletjes, waardoor het zogenoemd “microschuim” vormt. Dit is een belangrijk element om de cappuccino de zalvende smaak te geven Yassine Mili 2017-05-11T05:32:50+00:00
‘S werelds populairste koffie. Traditioneel bestaand uit 1/3 Espresso, 1/3 melk, 1/3 schuim. Het schuim bestaat bij voorkeur uit hele kleine belletjes, waardoor het zogenoemd “microschuim” vormt. Dit is een belangrijk element om de cappuccino de zalvende smaak te geven Yassine Mili 2017-05-11T05:32:50+00:00
– Ristretto –
Italiaans voor ‘verkort’ of ‘beperkt’. Een rijkere en intensievere shot Espresso Yassine Mili 2017-05-11T05:33:34+00:00
Italiaans voor ‘verkort’ of ‘beperkt’. Een rijkere en intensievere shot Espresso Yassine Mili 2017-05-11T05:33:34+00:00
– Flat white –
Deze drank is beroemd gemaakt in Australië. Het is een sterke drank die ergens tussen de cappuccino en de latte in zit. Een dubbele shot espresso, aangevuld met gestoomde melk en een goede laag met microschuim bovenop Yassine Mili 2017-05-11T05:34:10+00:00
Deze drank is beroemd gemaakt in Australië. Het is een sterke drank die ergens tussen de cappuccino en de latte in zit. Een dubbele shot espresso, aangevuld met gestoomde melk en een goede laag met microschuim bovenop Yassine Mili 2017-05-11T05:34:10+00:00
– Macchiato –
Een Italiaans woord waar van de betekenis gelijk is aan ‘bevlekt’ of ‘gemarkeerd’. Een shot espresso is bevlekt met net genoeg gestoomde melk om de koffie een andere kleur te geven Yassine Mili 2017-05-11T05:34:49+00:00
Een Italiaans woord waar van de betekenis gelijk is aan ‘bevlekt’ of ‘gemarkeerd’. Een shot espresso is bevlekt met net genoeg gestoomde melk om de koffie een andere kleur te geven Yassine Mili 2017-05-11T05:34:49+00:00
– Cortado –
Een sterke drank. Een dubbele shot espresso in een macchiato glas aangevuld met gestoomde melk en een laag schuim in de stijl van een Latte Yassine Mili 2017-05-11T05:35:14+00:00
Een sterke drank. Een dubbele shot espresso in een macchiato glas aangevuld met gestoomde melk en een laag schuim in de stijl van een Latte Yassine Mili 2017-05-11T05:35:14+00:00
– Affogato –
Italiaans voor ‘verdrinken’. Bij een affogato wordt een shot espresso over een bolletje vanille ijs gegoten. Dit is een favoriet toetje Yassine Mili 2017-05-11T05:36:00+00:00
Italiaans voor ‘verdrinken’. Bij een affogato wordt een shot espresso over een bolletje vanille ijs gegoten. Dit is een favoriet toetje Yassine Mili 2017-05-11T05:36:00+00:00
– Mocha –
Genoemd naar de Haven van Mokka (Mocha). Gemaakt met chocolade, espresso, warme melk. Dit alles wordt afgetopt met slagroom Yassine Mili 2017-05-11T05:36:22+00:00
Genoemd naar de Haven van Mokka (Mocha). Gemaakt met chocolade, espresso, warme melk. Dit alles wordt afgetopt met slagroom Yassine Mili 2017-05-11T05:36:22+00:00